Site logo
By marts 14, 2023 Jobs, Nyheder

Dansk AM Hub søger projektleder med fokus på bæredygtighed og nye teknologier

Vil du være med til at udvikle og drive projekter, som sætter dagsordenen indenfor bæredygtig produktion og udbredelse af nye grønne teknologier?

Dansk AM Hub er en erhvervsdrivende fond bestående af et mindre team, der har kontorer i Valby og Herning. Vi har et ambitiøst mål om, at flere danske virksomheder arbejder med 3D print-teknologien og oplever potentialet i at anvende Additive Manufacturing (AM) / industriel 3D print til mere bæredygtig produktion.

Hvert år igangsætter vi et antal innovationsprogrammer: Alt fra udlån af 3D-printere til længerevarende forløb, hvor virksomheder kan arbejde strategisk med AM. Vores virksomhedsprogrammer er en central del af Dansk AM Hubs arbejde, idet vi hjælper flere virksomheder med at arbejde med eller dygtiggøre sig inden for AM. Vi har fokus på at skabe synlige resultater og forandringer i virksomhederne – og især at dokumentere de bæredygtighedsgevinster, der potentielt kan knyttes til AM-teknologien.

Vi søger en dygtig projektleder med 3-5 års erfaring fra projektledelse, som besidder et godt drive, lysten til at styre vores projektportefølje og evnen til at navigere blandt mange interessenter. Samtidig skal du stå i spidsen for at udvikle og implementere vores nye CO2-beregner og beslutningsværktøj til brug hos danske produktionsvirksomheder.

Dine opgaver

  • I tæt samarbejde med teamet vil du være ansvarlig for løbende at udvikle og styre vores aktive projektportefølje.
  • Sikre løbende projektopfølgning, som vil omfatte monitorering af milepæle, leverancer og økonomi i Dansk AM Hubs igangværende projekter.
  • Udarbejdelse af nye og innovative projekter, der inddrager internationale og danske samarbejdspartnere og rykker danske produktionsvirksomheder i en mere bæredygtig retning.
  • Udvikle og implementere Dansk AM Hubs nye CO2-beregner og beslutningsværktøj.
  • I tæt dialog med kommunikationschefen sikre, at projektresultater bliver effektivt kommunikeret og formidlet, så flere virksomheder kan få glæde af læringerne og erfaringerne.
  • Understøtte det øvrige sekretariat med løbende ad hoc-opgaver.

Din profil

  • Du har indsigt i og trives med dag-til-dag opfølgning i forhold til projektmilepæle, -leverancer og -budget/regnskab overfor eksterne projektpartnere.
  • Du er i stand til at drive og udvikle vores projektportefølje og skabe nye initiativer, ofte i samarbejde med eksterne partnere i større projektkonsortier.
  • Du har en relevant længerevarende kandidatuddannelse indenfor f.eks. forretning, projektledelse, strategi eller lignende.

Det er ikke et krav, at du har forudgående kendskab til AM-teknologien (3D print), men kendskab til dansk produktion og industri, verdensmål og bæredygtighed vil være en fordel.

Andet

Vi tilbyder et spændende job med mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen, få et fleksibelt arbejdsliv med en ugentlig hjemmearbejdsdag, en attraktiv pensionsordning, privat sundhedsforsikring samt frokostordning.

Løn efter aftale.

 

Ansøgning

Du er meget velkommen til at skrive til COO Lars Holmegaard på lh@am-hub.dk for yderligere spørgsmål.

Send din ansøgning og CV på dansk via ”Ansøg”-knappen nederst. Ansøgninger behandles løbende, indtil den rette kandidat er fundet.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Log ind

Opret bruger

Forgotten Password

Cart

Kurv

Del