Site logo
About the Company

I Plandent er vi drevet af at udvikle og forbedre tandklinikker og sikre tryghed i patientbehandlingen. Derfor har vi overdrevet fokus på kunden, i alt hvad vi gør. Samtidig tager vi et aktivt medansvar for det samfund og det fællesskab, vi er en del af. Det betyder, at vi altid overvejer vores ansvar og bidrag til fordel for miljø, klima og sociale faktorer.

Plandent er B Corp-certificeret. Dermed forpligter vi os til at dokumentere og fortsat leve op til de høje standarder, der ligger til grund for certificeringen: sikring af medarbejdertrivsel, transparens og diversitet i ledelsen, støtte til lokalsamfundet, kundetilfredshed, minimering af det samlede miljøaftryk.

Vi ønsker, at Plandent skal være en meningsfuld arbejdsplads, og derfor har vi fokus på formål, tilhørsforhold, personlig udvikling og ledelse for at sikre god udvikling for de mere end 140 kollegaer, som arbejder på kontorerne i Vallensbæk, Båring og Aarhus. Plandent er ejet af den finske Planmeca-koncern, som er en af verdens største producenter af højteknologisk dentaludstyr.

Print Company

Log ind

Opret bruger

Forgotten Password

Cart

Kurv

Del